O nama


Auto škola Renome L osnovana je 1994. godine na Banovom brdu. Prva je privatna auto škola na teritoriji opštine Čukarica. Tokom višedecenijskog rada trudili smo se da unapredimo kvalitet obuke i edukacije budućih vozača. Kvalitet rada potvrđuje broj uspešno obučenih kandidata od osnivanja do danas. Naš tim čine licencirani predavači i instruktori sa dugogodišnjim iskustvom u radu, koji se kontinuirano se usavršavaju i prate savremene metode obuke vozača sa ciljem da našim kandidatima prenesu znanje o savesnom i propisnom upravljnju vozilom u saobraćaju. Auto škola nudi obuku kandidata za AM , A1 , A2 , A , B , C , CE i D kategoriju. Teorijska nastava se odvija u prostorijama školi uz adekvatnu opremu. Kandidatima obezbeđujemo neophodnu literaturu potrebnu da savladaju ovaj deo obuke. Na računarima škole možete učiti teoriju potrebnu za polaganje ovog dela ispita. Kurs prve pomoći i polaganje su organizovani u prostorijama škole. Praktična obuka se odvija na poligonu u Košutnjaku. U kasnijim fazama obuke praktikuju se složenije radnje koje se izvode po celoj teritoriji grada u svim uslovima saobraćaja, neophodnim polazniku da uspešno ovlada veštinama bezbednog i propisnog učestvovaja u saobraćaju. Pružamo i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje za one vozače koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno znanja i sigurnosti u vožnji.

Prednosti Auto škole Renome L1.

Kvalitetna obuka i visoka prolaznost

Učenje o saobraćajnoj kulturi i usvanje propisnog i savesnog ponašanja u saobraćaju. Samo savestan vožač je bezbedan vozač!

2.

Stručnost i profesionalnost u radu

Obuke vrše visokokvalifikovani predavači sa višegodišnjim iskustvom.

3.

Pogodnosti u plaćanju

Plaćanje na rate i plaćanje putem administrativne zabrane.

4.

Sve na jednom mestu, sa nama ne gubite vreme!

Uz obaveznu teorijsku i praktičnu obuku, kandidatima obezbeđujemo kurs prve pomoći i dobijanje lekarskog uverenja u prostorijama škole.

5.

Obuka na novim vozilima

Pogledajte u galeriji naš vozni park.

6.

Prilagođavanje kandidatu

Organizovanje vremena održanja teorijske i praktične nastave u dogovoru sa kadidatima.
Termini časova se usklađuju prema slobodnom vremenu kandidata.

×